SOLUCIONS

PROJECTES DE DIGITALITZACIÓ

Des de teasatech us acompanyem en el vostre procés de Transformació Digital

#1 BUSINESS INTELLIGENCE I ANALÍTICA

Solucions informàtiques que us permetin transformar les dades en informació, i la informació en coneixement, de manera que es pugui optimitzar el procés de presa de decisions en el vostre negoci.

#2 SERVEIS I EINES D'OFICINA VIRTUAL

Solucions interactives i funcionals que permetin la col·laboració més àgil i eficient entre els treballadors de la vostra empresa.

 

#3 GESTIÓ DE CLIENTS (CRM)

Solucions que ajudin a digitalitzar i optimitzar la gestió de les relacions comercials amb els seus clients.

#4 GESTIÓ DE PROCESSOS (ERP, PLM..)

Solucions de digitalització i/o automatització de processos de negoci i fluxos de treball relacionats amb els aspectes operatius o productius de la vostra empresa.

#5 FACTURA ELECTRÒNICA

Incrementi la productivitat en els seus processos administratius de facturació i avanci’s al compliment obligat de la norma.

#6 COMERÇ ELECTRÒNIC

Creem per a la vostra empresa una botiga online de compravenda de productes i/o serveis que utilitzi mitjans digitals per al vostre intercanvi.

#7 BRANDING I IMATGE CORPORATIVA

Des de la creació i el disseny de la Identitat visual de la vostra empresa, el restyling del logotip, la redacció d’un eslògan o l’elaboració de les peces de la papereria corporativa.

#8 LLOC WEB I PRESÈNCIA A INTERNET

Creació d’una pàgina web, WordPress, Landing page i Blogs i la prestació de serveis que proporcionin expansió de la presència a internet de la seva empresa, a les xarxes socials i als cercadors.

LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL:
UNA OPORTUNITAT PER GARANTIR EL FUTUR DE LA SEVA ORGANITZACIÓ

Contacteu amb nosaltres i us explicarem com impulsar i accelerar el procés cap a la Digitalització i Indústria 4.0 de la vostra PIME o empresa.

OFICINA BARCELONA

C/ Sardenya, 397-399  2º 5ª

08025 Barcelona

Tel. 934 874 260

E-mail: teasa@teasa.es

Web: www.teasa-tech.es

Copyright©Teasa 2023. Tots els drets reservats.