SOLUCIONS

PROJECTES D'INDÚSTRIA 4.0

Us identifiquem, definim i acompanyem en la implantació dels vostres projectes d’Indústria 4.0

#1 AUTOMATITZACIONS I ROBOTITZACIÓ

Obtenir una reducció en els costos de producció tant econòmics com en temps, així com un major aprofitament dels recursos de què disposen.

 

#2 INTEGRACIÓ HORITZONTAL I VERTICAL DE SISTEMES

Disposeu d’informació de dades de tot l’ecosistema, en tots els processos i entre tots els sistemes, utilitzant estàndards de transferència de dades i creant la base per a una cadena de valor i subministrament automatitzada.

#3 SISTEMES CIBERFÍSICS

Integrar sistemes de naturalesa diversa amb l’objectiu principal de controlar i interactuar amb un procés físic i, mitjançant la retroalimentació, adaptar-se a les noves condicions en temps real.

#4 FABRICACIÓ ADDITIVA I IMPRESSIÓ 3D

La impressió 3D i la fabricació additiva us permetrà assolir noves cotes d’eficiència operativa en els vostres processos de producció de prototip, i alhora millorar els costos i temps de fabricació.

#5 IOT - INTERNET DE LES COSES

Solucions i eines que us permetin interconnectar digitalment els dispositius, màquines o elements de la vostra organització a través d’internet.

 

#6 SIMULACIÓ EN 3D I ALTRES TECNOLOGIES

Reproduir virtualment els processos i estudiar el seu comportament per analitzar l’impacte de les diferents variables que hi puguin intervenir, o per comparar diferents alternatives de disseny, sense l’alt cost dels experiments a escala real.

#7 VISIÓ ARTIFICIAL

Disposar de sistemes i plataformes de visió artificial que puguin actuar o decidir una acció de manera automatitzada segons convingui en una situació determinada.

#8 TECNOLOGIES AL NÚVOL


Disposar de serveis tecnològics com: servidors, anàlisis integrals, administració de xarxes, bases de dades, emmagatzematge d´informació i programari a través de sistemes a internet.

LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL:
UNA OPORTUNITAT PER GARANTIR EL FUTUR DE LA SEVA ORGANITZACIÓ

Contacteu amb nosaltres i us explicarem com impulsar i accelerar el procés cap a la Digitalització i Indústria 4.0 de la vostra PIME o empresa.

OFICINA BARCELONA

C/ Sardenya, 397-399  2º 5ª

08025 Barcelona

Tel. 934 874 260

E-mail: teasa@teasa.es

Web: www.teasa-tech.es

Copyright©Teasa 2023. Tots els drets reservats.