NOTICÍES

NOTICÍES

EL MÉS DESTACAT

22 ABRIL 2024

UNA OPORTUNITAT PER A LA TEVA EMPRESA O PIME!

Auditoria Digital 100 % subvencionada!

Valorada en 7.400 € (Sense cost econòmic per al client)

T’interessa que fem una Auditoria Digital integral a tots el departaments de la teva empresa ?

Des de teasa, com a consultora especialitzada en Digitalització i Automatització, et podem oferir una AUDITORIA DIGITAL valorada en 7.400 € (Sense cost econòmic per al client) i 100% subvencionada.

Industrial technology concept. Communication network. INDUSTRY 4.0. Factory automation.
5 FEBRER 2024

Llançament de teasaFLASH!

teasaFLASH! és un comunicat breu, senzill i directe que amb una periodicitat mensual pretén informar i posar-lo al dia de les solucions i novetats que des de teasa li podem oferir; tant des de teasatech, la nostra divisió de consultoria tecnològica que té com a objectiu impulsar i accelerar la modernització, la innovació i la competitivitat de la seva PIME mitjançant la Digitalització i/o Automatització cap a la Indústria 4.0, com des de teasaconsulting, la divisió de consultoria estratègica, de gestió i organització de l’empresa.

Després de més de 30 anys d’experiència en consultoria d’empreses, l’objectiu de teasa amb aquesta nova eina de comunicació no és altre que continuar oferint a l’empresari i a l’equip directiu respostes a les necessitats actuals i futures de la vostra PIME que us ajudin a aconseguir els objectius i l’excel·lència empresarial.

Si el voleu rebre us podeu subscriure fent clic aquí

26 OCTUBRE 2023
VÍDEO DE L’ESDEVENIMENT ONLINE – WEBINAR

Estratègies per fer més rendibles els teus projectes

Posem a la teva disposició el vídeo complet del webinar que va tenir lloc el passat 24 de octubre de 2023 organitzat per Impulsatech en què parlem de les Solucions de digitalització i/o automatització de processos de negoci  de teasa i de les principals causes per les quals els projectes tinguin retards, sobrecostos i com podem, des de la direcció de l’empresa, reenfocar la manera de plantejar i gestionar els projectes.

16 SETEMBRE 2023

VÍDEO DE L’ESDEVENIMENT ONLINE – WEBINAR

Transforma les teves dades en informació útil per a la presa de decisions | Business Intelligence

Posem a la teva disposició el vídeo complet del webinar que va tenir lloc el passat 14 de setembre de 2023 organitzat per Impulsatech en què parlem de les solucions d’Intel·ligència de negoci Business Intelligence i Analítica de teasa i com ajuden la direcció de l´empresa en el procés de presa de decisions estratègiques en el seu negoci.

22 NOVEMBRE 2022

Neix teasatech

teasatech és la divisió tecnològica de teasa i té com a objectiu impulsar i accelerar la modernització, la innovació i la competitivitat de la seva PIME mitjançant la Digitalització i/o Automatització cap a la Indústria 4.0

La tecnologia ha estat sempre present als projectes de teasa en els seus 30 anys d’història.

La revolució digital impulsa de manera imparable la creació de teasatech com una divisió específica de teasa que dona resposta a les necessitats actuals i futures de la PIME pel que fa al procés de Transformació Digital.

9 ABRIL 2022

30 aniversari del naixement de teasa

Tal dia com avui d’ara fa 30 anys, exactament el 9 d’abril de 1992, just en aquell meravellós i convuls any 92 de la Barcelona Olímpica, va néixer teasa.

Benvolguts/des;

En aquest viatge llarg i intens hem viscut anys daurats i també hem hagut de superar dificultats diverses, però sempre hem mantingut la mateixa actitud, la de l’esperit de servei per aportar el nostre valor afegit als nostres clients, amb professionalitat i dedicació, i així poder ajudar-los a afrontar el futur …

2 ABRIL 2022

teasa, nou soci de Smartech, Clúster de les tecnologies intel·ligents, la transformació digital i la Indústria 4.0

teasa, consultora de referència que forma part de la cadena de valor de la transformació digital de la indústria, s’ha incorporat recentment com a nou membre associat de Smartech Clúster.

Smartech Clúster aporta valor a teasa en dos aspectes principals:

A nivell de Negoci, Smartech ens ajuda a …

 

OFICINA BARCELONA

C/ Sardenya, 397-399  2º 5ª

08025 Barcelona

Tel. 934 874 260

E-mail: teasa@teasa.es

Web: www.teasa-tech.es

Copyright©Teasa 2023. Tots els drets reservats.