noticia_teasa_30_aniversario_cat
9 ABRIL 2022
30 aniversari del naixement de teasa

Tal dia com avui d’ara fa 30 anys, exactament el 9 d’abril de 1992, just en aquell meravellós i convuls any 92 de la Barcelona Olímpica, va néixer teasa.

Benvolguts/des;

En aquest viatge llarg i intens hem viscut anys daurats i també hem hagut de superar dificultats diverses, però sempre hem mantingut la mateixa actitud, la de l’esperit de servei per aportar el nostre valor afegit als nostres clients, amb professionalitat i dedicació, i així poder ajudar-los a afrontar el futur adaptant-se als constants canvis del nostre entorn amb seguretat i fermesa.

Però en un dia com el d’avui, el que cal és expressar un sentiment per sobre dels altres, i aquest és el de profund agraïment a tots i totes aquells i aquelles que ho heu fet possible.

Gràcies als socis fundadors, el Sr. Joan Pont i el Sr. Jose Ramon Esturo, que un dia van decidir unir-se per engegar aquest viatge.

Gràcies a tots/es els qui al llarg d´aquests 30 anys heu col·laborat, de forma directa o indirecta, en aquest projecte (treballadors, col·laboradors externs, proveïdors, …).

I, sobretot, gràcies a tots els nostres clients per haver dipositat la seva confiança en nosaltres.

Des de l´actual equip directiu de teasa amb la implicació, la complicitat, la passió i la dedicació de tot el nostre col·lectiu de grans professionals, volem aprofitar per refermar la nostra voluntat de seguir treballant al servei dels nostres clients, esforçant-nos per seguir acompanyant-los durant molts anys més i així ajudar-los a aconseguir els seus objectius.

És la nostra missió, és el nostre compromís i és el nostre deure.

Moltes gràcies i salut!

La Direcció

COMPARTIR

COMPARTIR

OFICINA BARCELONA

C/ Sardenya, 397-399  2º 5ª

08025 Barcelona

Tel. 934 874 260

E-mail: teasa@teasa.es

Web: www.teasa-tech.es

Copyright©Teasa 2023. Tots els drets reservats.