Què és teasatech?

teasatech és la divisió tecnològica de teasa i té com a objectiu impulsar i accelerar la modernització, la innovació i la competitivitat de la seva PIME mitjançant la Digitalització i/o Automatització cap a la Indústria 4.0

Neix teasatech

La tecnologia ha estat sempre present als projectes de teasa en els seus 30 anys d'història. La revolució digital impulsa de forma imparable la creació de teasatech com una divisió específica de teasa que dóna resposta a les necessitats actuals i futures de la PIME pel que fa al procés de Transformació Digital.

A l'avantguarda de la tecnologia

Desenvolupem solucions tecnològiques pròpies i comptem a més amb un elenc de partners tecnològics de primer nivell que proporcionaran les eines necessàries per incrementar l'eficiència en els seus processos i en els resultats del seu negoci.

Treballem en equip

Treballem i formem equip amb totes les persones de l'organització i ho fem de manera INTEGRAL, coordinant i liderant els projectes des de la Idea fins a la Implantació.


PER QUÈ TEASATECH

Els valors que ens diferencien

Som especialistes en la PIME

El nostre target de client es concentra a les petites i mitjanes empreses, el que ens permet disposar d’un ampli ventall de solucions i elements comparatius.

Experiència contrastada

Els nostres més de 30 anys treballant amb l’empresa ens han dotat d’una àmplia formació i actualització en els mètodes i sistemes de treball més moderns, avalats per nombrosos casos d’èxit.

Caràcter innovador

Us oferim un servei integral de Transformació Digital i de R+D+i, específicament desenvolupat per impulsar tot tipus de projectes de Digitalització i Indústria 4.0, que s’adapta a les necessitats, possibilitats i ritme de cada client.

Un equip orientat a resultats

El nostre equip està format per tècnics consultors amb avalada trajectòria professional i orientats a resultats que us ofereixen un acompanyament, in company, on line o mixt, des de l’inici fins al final del projecte.

Referències de projectes multitecnològics

Disposem d’un gran nombre de referències de projectes multitecnològics d’implementació pràctica a la gran majoria dels sectors d’activitat industrial, tant a nivell local com nacional.

Us ajudem a captar fons i recursos

Us ajudem a identificar i aprofitar els fons i recursos econòmics que les Administracions Públiques estan injectant per a l’execució de Projectes d’R+D+i i de Transformació Digital.

QUI SOM

Experiència i coneixement del món empresarial

Àmplia experiència en la gestió de projectes d’Innovació

teasatech està formada per un equip de professionals amb una àmplia experiència en la gestió de projectes d’Innovació tecnològica i indústria 4.0., amb participació en multitud d’empreses de tots els sectors.

Aliances amb els millors partners i col·laboradors externs

El nostre equip, al marge de treballar dia a dia amb les darreres eines de digitalització, automatització i robotització que avui ens ofereix el mercat, ha forjat amb el pas del temps aliances amb els millors partners per a una segura i eficient implantació dels últims sistemes tecnològics a l’abast de les empreses.

Disposem d´un ampli ventall d’eines pròpies

Al marge d’aquestes col·laboracions externes, disposem d’eines pròpies (CRM, BI, SW ISO, etc.) i estem capacitats per realitzar integracions amb la majoria dels sistemes implantats a les empreses així com per al desenvolupament d’aplicacions satèl·lits que li aportaran una millora en l’eficència dels seus processos i un control més gran en la gestió global de la seva companyia.

CONSULTEU-NOS SENSE COMPROMÍS

Fons i recursos econòmics per impulsar la Transformació Digital de la seva PIME o empresa

Us ajudem a identificar i aprofitar els fons i recursos econòmics que les administracions públiques estan injectant per a l’execució de projectes d’I+D+i i de Transformació Digital.

VÍDEO

Transformació digital per a PIMES
Amenaça o oportunitat?

Reproducir vídeo
Reproducir vídeo

EN ELS ÚLTIMS ANYS TOTS HEM SENTIT PARLAR DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL, INDÚSTRIA 4.0,
INNOVACIÓ I R+D I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I SOSTENIBILITAT ...

Però aquests conceptes, són una amenaça o una oportunitat per a les PIMES?

En aquest vídeo donem resposta a aquestes preguntes i li expliquem com podem ajudar-lo a impulsar la seva PIME cap a la Transformació Digital i Indústria 4.0

TEASA COL·LABORA AMB:

TEASA ÉS MEMBRE ASSOCIAT DE:

OFICINA BARCELONA

C/ Sardenya, 397-399  2º 5ª

08025 Barcelona

Tel. 934 874 260

E-mail: teasa@teasa.es

Web: www.teasa-tech.es

Copyright©Teasa 2023. Tots els drets reservats.