EL MÉS DESTACAT

Industrial technology concept. Communication network. INDUSTRY 4.0. Factory automation.
5 FEBRER 2024

Llançament de teasaFLASH!

teasaFLASH! és un comunicat breu, senzill i directe que amb una periodicitat mensual pretén informar i posar-lo al dia de les solucions i novetats que des de teasa li podem oferir; tant des de teasatech, la nostra divisió de consultoria tecnològica que té com a objectiu impulsar i accelerar la modernització, la innovació i la competitivitat de la seva PIME mitjançant la Digitalització i/o Automatització cap a la Indústria 4.0, com des de teasaconsulting, la divisió de consultoria estratègica, de gestió i organització de l’empresa.

Després de més de 30 anys d’experiència en consultoria d’empreses, l’objectiu de teasa amb aquesta nova eina de comunicació no és altre que continuar oferint a l’empresari i a l’equip directiu respostes a les necessitats actuals i futures de la vostra PIME que us ajudin a aconseguir els objectius i l’excel·lència empresarial.

Si el voleu rebre us podeu subscriure fent clic aquí

26 OCTUBRE 2023
VÍDEO DE L’ESDEVENIMENT ONLINE – WEBINAR

Estratègies per fer més rendibles els teus projectes

Posem a la teva disposició el vídeo complet del webinar que va tenir lloc el passat 24 de octubre de 2023 organitzat per Impulsatech en què parlem de les Solucions de digitalització i/o automatització de processos de negoci de teasa i de les principals causes per les quals els projectes tinguin retards, sobrecostos i com podem, des de la direcció de l’empresa, reenfocar la manera de plantejar i gestionar els projectes.

16 SETEMBRE 2023

VÍDEO DE L’ESDEVENIMENT ONLINE – WEBINAR

Transforma les teves dades en informació útil per a la presa de decisions | Business Intelligence

Posem a la teva disposició el vídeo complet del webinar que va tenir lloc el passat 14 de setembre de 2023 organitzat per Impulsatech en què parlem de les solucions d’Intel·ligència de negoci Business Intelligence i Analítica de teasa i com ajuden la direcció de l´empresa en el procés de presa de decisions estratègiques en el seu negoci.

Què és teasatech?

teasatech és la divisió tecnològica de teasa i té com a objectiu impulsar i accelerar la modernització, la innovació i la competitivitat de la seva PIME mitjançant la Digitalització i/o Automatització cap a la Indústria 4.0

ÀREES D'ACTUACIÓ

teasatech centra les seves accions en 2 àrees d’actuació, incorporant en cadascuna tecnologies digitals i 4.0 en els productes, processos i estratègies de la seva organització amb l’objectiu d’involucrar i motivar el seu equip, servir millor els seus clients, i millorar així la seva competitivitat.

LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL:
UNA OPORTUNITAT PER GARANTIR EL FUTUR DE LA SEVA ORGANITZACIÓ

Contacteu amb nosaltres i us explicarem com impulsar i accelerar el procés cap a la Digitalització i Indústria 4.0 de la vostra PIME o empresa.

VÍDEO

Transformació digital per a PIMES
Amenaça o oportunitat?

Reproducir vídeo
Reproducir vídeo

EN ELS ÚLTIMS ANYS TOTS HEM SENTIT PARLAR DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL, INDÚSTRIA 4.0,
INNOVACIÓ I R+D I EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I SOSTENIBILITAT ...

Però aquests conceptes, són una amenaça o una oportunitat per a les PIMES?

En aquest vídeo donem resposta a aquestes preguntes i li expliquem com podem ajudar-lo a impulsar la seva PIME cap a la Transformació Digital i Indústria 4.0

TEASA COL·LABORA AMB:

TEASA ÉS MEMBRE ASSOCIAT DE:

OFICINA BARCELONA

C/ Sardenya, 397-399  2º 5ª

08025 Barcelona

Tel. 934 874 260

E-mail: teasa@teasa.es

Web: www.teasa-tech.es

Copyright©Teasa 2023. Tots els drets reservats.