noticia_teasa_020422

2 ABRIL 2022

teasa, nou soci de Smartech, Clúster de les tecnologies intel·ligents, la transformació digital i la Indústria 4.0

teasa, consultora de referència que forma part de la cadena de valor de la transformació digital de la indústria, s’ha incorporat recentment com a nou membre associat de Smartech Clúster.

Smartech Clúster aporta valor a teasa en dos aspectes principals:

A nivell de Negoci, Smartech ens ajuda a generar i divulgar oportunitats de negoci a nivell nacional i internacional relacionades amb la transformació digital de la indústria, especialment de les Pimes.

D’altra banda, a nivell de millora de la competitivitat, aportant-nos valor a través de quatre línies bàsiques d’actuació: la internacionalització, el foment de la R+D+i, la formació dels treballadors i la col·laboració en la cerca de finançament de projectes.

Smartech Clúster és una associació sense ànim de lucre, que reuneix tots els actors de la cadena de valor dels sectors de la domòtica, edificis i ciutats intel·ligents i la transformació digital de la indústria i altres sectors econòmics.

Smartech, el Clúster de les tecnologies intel·ligents, la transformació digital i la Indústria 4.0 d’empreses espanyoles, representa els interessos de les empreses, els centres tecnològics i les universitats que conformen aquest sector. Des del 2010 ha estat reconegut com a Agrupació d’Empreses Innovadores (A.E.I.) pel Ministeri d’Indústria, així com Clúster d’Empreses de Domòtica, Immòtica i Smart Cities per la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, Smartech treballa conjuntament amb fabricants, desenvolupadors de programari, enginyeries, consultores, instal·ladors, distribuïdors, agents del coneixement, administració pública i usuaris amb l’objectiu de fomentar el creixement del sector.

Fundada l’any 1992, a teasa portem 30 anys acompanyant la PIME per adaptar-se als constants canvis del nostre entorn mitjançant la implantació de tecnologia i així ajudar-los a aconseguir els seus objectius i l’excel·lència empresarial.

Formada per un equip de professionals sènior altament qualificats, multidisciplinar i amb especialització en les diferents àrees de l’empresa, teasa compta amb una àmplia cartera de solucions pròpies que complementa amb una xarxa de col·laboradors externs que donen cobertura a les més exigents necessitats tecnològiques i dóna suport a la confiança de més de 300 clients i projectes.

COMPARTIR

COMPARTIR

OFICINA BARCELONA

C/ Sardenya, 397-399  2º 5ª

08025 Barcelona

Tel. 934 874 260

E-mail: teasa@teasa.es

Web: www.teasa-tech.es

Copyright©Teasa 2023. Tots els drets reservats.