noticia_teasa_280524c1
kit_23

Servei d’Assessorament en Processos de Negoci o Processos de Producció

El principal objectiu d’aquest servei és identificar les àrees de millora i optimització en els processos empresarials actuals de la pime, així com la definició d’un pla personalitzat de millora de processos en àrees clau. En lloc d’un procés empresarial, aquest servei d’assessorament es pot orientar a optimitzar algun dels processos de producció o fabricació. En qualsevol dels dos casos, es farà ús de tècniques relacionades amb la intel·ligència artificial, i s’hi inclou la realització d’un cas d’ús adaptat al negoci.

Tipologia d’assessorament

Bàsic

Subvenció màxima

6.000 €

Activitats

  • Comprendre les metes estratègiques, punts clau i objectius de la teva pime i alinear-les amb enfocament en la digitalització, ús de la intel·ligència artificial i millora dels processos empresarials (o, si escau, procés de fabricació seleccionat).
  • Analitzar els processos empresarials que duu a terme actualment, per identificar possibles millores. En el cas dels processos productius, es realitzarà una anàlisi del procés de fabricació seleccionat, identificant àrees d’oportunitat per a l’eficiència, la qualitat i la millora contínua.
  • Comunicar de manera efectiva als empleats de la teva pime la rellevància estratègica de la digitalització de processos, destacant com això no només optimitza el treball diari, sinó també enforteix la competitivitat.
  • Proporcionar assessorament especialitzat en eines de gestió de processos de negoci i d’intel·ligència artificial, abastant des de vendes i recursos humans fins a la gestió de projectes, i destacant solucions específiques per millorar l’eficiència i la qualitat. Si, al seu lloc, s’ha optat per un procés de fabricació, es proporcionarà assessorament en eines i tecnologia per optimitzar i automatitzar aquest procés productiu.
  • Desenvolupar i executar un cas dús adaptat a u pime, utilitzant les tècniques apropiades, per a loptimització dun procés de negoci o, si escau, procés de fabricació.
  • Identificar oportunitats o possibles usos de la IA en l’àmbit dels processos de negoci o, si escau, processos de producció.

L’import de l’ajut

  • 10 < 50 treballadors: 6.000 €
  • 50 < 100 treballadors: 6.000 €
  • 100 < 250 treballadors: 6.000 € 

La convocatòria d’ajuts ja està en marxa… Contacta’ns y parlem!

Categories de serveis d’Assessorament

Servei d’Assessorament en Anàlisi de Dades (Bàsic)

Fins 6.000 €

+ AMPLIAR INFORMACIÓ

Servei d’Assessorament en Anàlisi de Dades (Avançat)

Fins 6.000 €

+ AMPLIAR INFORMACIÓ

Servei d’Assessorament en Processos de Negoci o Processos de Producció

Fins 6.000 €

+ AMPLIAR INFORMACIÓ

Servei d’Assessorament en Estratègia i Rendiment de Negoci

Fins 6.000 €

+ AMPLIAR INFORMACIÓ

Servei d’Assessorament 
“360”
en Transformació Digital

Fins 6.000 €

+ AMPLIAR INFORMACIÓ

OFICINA BARCELONA

C/ Sardenya, 397-399  2º 5ª

08025 Barcelona

Tel. 934 874 260

E-mail: teasa@teasa.es

Web: www.teasa-tech.es

Copyright©Teasa 2023. Tots els drets reservats.